Gode resultater fra Tromsø.

Da er det lenge sia sist oppdatering og mye har skjedd på den tida.
I forrige uke var Maja på ny kontroll på UNN (den som hun ikke fikk tatt i desember) Var som alltid med klump i magen og stress i hue vi dro oppover, men etter litt plunder fikk hun gjort det hun kom for. Så etter lange dager med venting i helga kom endelig telefonen fra Dr Trond på mandag ettermiddag. Det er i grunn merkelig hvordan ett telefonnummer på displayet kan sette en helt ut av fatning, men når jeg så det var Trond som ringte blei jeg helt uvel. Men han hadde heldigvis bare gode nyheter å komme med. De så fortsatt ingen tegn til kreft i kroppen til Maja og bedre kan det jo ikke bli HURRA
Så nå kan vi trekke pusten og prøve å leve «normalt» i tre mnd til før neste tur til UNN.

På tross av omstendighetene i heimen hadde vi en fin jul. Høydepunktet var selvfølgelig at Stephanie kom å feiret i lag med oss. Hun er et fantastisk flott menneske som vi er utrolig heldige å ha i livet vårt. Alle burde egentlig hatt en sånn engel =) da hadde verden vært ett bedre sted. Dagen gikk selvfølgelig altfor fort mens hu var her, men vi lever i trua at to å på rad vil si at en tradisjon er skapt, så vi håper hu kommer tilbake i år oxo.

6 januar kom Bestemor Astrid og Bestefar Bjørn på besøk til oss, vi hadde en koselig uke i lag før de dro sør igjen. Ekstra stas var det nok for Malin at de var her og feiret 11 år dadgen hennes den 10. Da hadde hun først kino og burger King bursdag med klassen sin, stor suksess og glade barn. Dagen etter fyltes huset av familie og gode venner – og konklusjonen var vel at vi er fantastisk heldige som omgir oss med så mye flotte fok. Jubilanten var i allefall veldig fornøyd med feiringa.

Ellers har det skjedd store endringe i familien siden jul. Per -Inge valgte å flytte fra oss 2 juledag, så dagene brukes til deling av hus, hjem og unger, papirarbeid og alt som hører med når familer splittes. Enda så jobber vi alle med å tilpasse oss dette nye livet, men går seg nok til på sikt.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *