Det nærmer seg ny kontroll på UNN

Dagen går sin ujevne gang her i heimen.Det er lite endring i formen til Maja så hu er fortsatt mye sliten og har lite energi. Men innsatsviljen er der og da funker det at hun styrer dagene sine selv. Selvfølgelig prøver vi å lokke og lure og tyne henne litt (føler til tider at det er det eneste dagene dreier seg om), men vi kjenner jo ikke åssen hu føler seg. Så til syvende å sist er det hun som bestemmer. Vi er strålende fornøyde om hun orker å være på skola en dag både før og etter lunsj, selv om vi veit at dagen etter blir det soving til både ett og to. Men antall timer på skolen i løpet av uka blir omtrent det samme og vi er glad for at hun prøver og utfordrer seg selv av og til.
Forrige uke var en liten nedtur med tanke på formen og Maja måtte for første gang i høst stå over terapiridninga fordi hun var så slapp og sliten. Det som ellers er ukas høydepunkt på skola sov hun over og da er hun virkelig sliten….

Maja har fått innvilget fysioterapi og der er hun en dag i uka. Det jobbes med å myke opp en stiv kropp og finne igjen balansen. Imponerende hvor fort vi ser fremgang og Maja syns det er moro. Hun er utslitt etter en time ilag med fysioen for der er det fult kjør med øvelser og Maja står på.

Ellers har vi startet juleforberedelsen med pepperkakebaking, julepynta stue og jentene har fått opp juletrea på rommene sine. Jeg har for første gang baka krumkaker og det gikk over all forventning (klapper meg selv på skuldra), kanskje jeg har ett og anna husmorgen alikevel HURRA.
Vi prøver etter beste evne å nyte adventstiden og lage gode dager for jentene. Så mye julemusikk og glitter i huset om dagen.

2013-12-05 17.50.39

Malin har hatt juleshow på Cheerleadinga og det var superartig å se på. Hun er ei tøff frøken som ikke får nerver av å danse for full sal på kulturhuset. Imponert =)
I helga var vi på den årlige julelunsjen med Barnekreftforeninga. En fin stund på Flymuseet med koselig folk fra storfamilien. Malin var på hyttetur med ei venninne, så Maja hadde med seg Benedicte. Veldig koselig og jentene kjørte seg blakke på flysimulatoren..

2013-12-03 20.19.24

Malin i aksjon..

2013-12-07 16.32.21

Det er viktig at 3D brillene matcher kjoler…

I går var vi å feira at mor har blitt ett år eldre. Lutefisk, lapskaus (til de som er pingler å ikke spiser lutefisk) kaffe og kaker i godt selskap. Maja var i passelig slækk form, men gjennomførte danseforestilling for mor som hun hadde øvd på. Men da var det tomt batteri, så hun slokna i bilen hjem.

I morra går ferden nordover til Tromsø, det er tre månder siden sist og da er det på tide med ny kontroll. Det kjennes i magen og når man tenker på konsekvensene om det ikke er gode nyheter blir det vanskelig å puste.. Så vi tenker minstmulig om dagen. Men heldigvis skal vi gjøre litt koselig ting i Tromsøbyen oxo. Vi skal besøke og overnatte hos gode venner og det gleder vi oss til. Åsså fikk Maja noen gavekort på Jekta i bursdagsgave som har liggi å venta på neste tur oppover og de har nesten brent hull i lommeboka. Så da må vi vel på shopping oxo.

Da er det lite anna å gjøre enn å krysser og håper alt vi kan for at dette blir årets siste tur til UNN og at resultatene av scannene er akkurat som vi ønsker.

 

I forrige uke var vi i Se & Hør igjen

I forrige uke var vi i Se & Hør igjen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *