Onsdag 11 september

Onsdag 11. September: Da er vi tilbake på UNN for å få sjekka Maja fra topp til tå.  Jeg kjenner det er litt blanda følelser å være her, på den ene siden vil vi jo se om sommerens behandling har hatt virkning samtidig som vi kjenner at vi gruer litt for å få resultatene. Vi prøver så godt vi kan å tenke positive tanker og puster med magen,  men angsten sitter der.

 

Vi er godt i gang med ukas gjøremål og alt går så langt etter planen. I går var frøkna i narkose for å ta beinmargsbiopsi og beinmargsaspirasjon. Når hun først var sovende fikk hun besøk av hudlegen som frosset ned fotvorta hu har vært plaga med lenge. I tillegg var hun i CT thorax og i Skjellettalder røntgen. Maja ha slutta å vokse, så de utreder om de vil sette hu på veksthormoner.

Vi fikk resultatet på CTn i dag og det var bare gode nyheter. Flekken de fant på lunga sist er borte. Bedre kan det jo ikke bli.

 

I dag er det MR av hode og  forberedelser til  morgendagens MIBG- scanning som er på planen. (Drikking av Jod-dråper og injeksjon)

 

På torsdag er det MIBG – scanning på planen og hjemreise.

 

Vi er jo så heldig at vi har fått noen gode venner her i byen og da går ettermiddagene fort selv om man er innlagt på sjukehus.

På mandag var vi på rall med Silje til Skittenelv for å hilse på familieforøkelsen vår. Vi skal nemlig få oss valp og den skjønne skapningen skal være med oss hjem på torsdag. Maja var kjempe spent, men det var kjærlighet med første blikk. Så vi gleder oss veldig =)

 

I går var vi hos Marita, Lars, Hanna og Linnea på vaffelbesøk. Kjempekoselig for store og små.  Jentene leka og kosa seg, mens vi store kosa sofaen. Deilig

I dag skal vi være i lag med Rita, Geir og Anette. Rgner med det blir en tur på Yonas og litt shopping =)

 

 

Ellers har Maja hatt noen fine uker på skolen, hun trives i tredje klasse og formen er bra, selv om det er lite energi. Men hu er god til å bruke opp all den energien hun har hver dag, så hu får vært med på en del av allikevel. I  forrige uke starta hu opp på dans, noe hun syns var kjempe moro. Denne uka starta turn opp, men Maja får ikke vært med første gangen– men tar det igjen til uka.

Malin er godt i gang i femte klasse og stortrives på mellomtrinnet. Hu grua seg masse før skolestart, men det gikk fort over. Hun liker å være i  aktivitet, så hun fortsetter på Cheerleading og turn. I år er det mer spesialisering innen for turn og Malin har valg Trampett/Tumbling. Både ordinær og konkurransetroppen. Så da blir det to dager i uka med turn  =)

 

I helga som var fikk Maja endelig feiret 8 års dagen sin – bedre seint enn aldri. Men sånn blir det når man må vente på gode blodverdier og fin form. Det var en flott og annerledes bursdag i ett sauefjøs i skogen. En mamma i klassen til Malin ønsket å kunne bidra med noe og derfor  arrangerte hun fest for Maja. Ungene fikk gå på  catwalken nysminka og i flotte klea, de blei fotografert og  de fikk hoppe i høyet. Det var pølsegrilling på innendørsbål, kaker og kaffe og mange foreldre som delte dagen med oss. Alle storkosa seg og ungene var utslitt, så det er vel det man kan kalle en perfekt bursdag.

 

På lørdag er vi så heldige å få være med Drømmeflyet til Kongeparken. Vi gleder oss veldig til å dra på tur med gode venner i Barnekreftforeninga.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *