Onsdag 28 august

Onsdag 28 august: Da er sommeren over og jentene er i gang på skolen igjen. Malin i 5. Klasse og Maja i 3.klasse – utrolig hvor fort denna tida går. Selv om jentene syns ferien var altfor kort stortrives begge to med å være i gang igjen og treffe vennene sine.

Men Maja merker kjøret godt og er veldig sliten om dagen. Så er litt variert kor mye hun er på skola. Men  samarbeidet med skolen er utmerket og  alle prøver å legge til rette for at Maja skal få med seg mest mulig undervisning. Vi prøver å tilpasse dagene ut ifra energinivå og form, hun får gå frem og tilbake til skola i løpet av dagen som hun selv vil   og er helt avhengig av at jeg er stand by hjemme. Men det funker og det er det viktigste.

 

Starten på sommeren gikk med til sykehus, blodprøver og mer sykehus. Først behandling, så lave blodverdier og blodoverføringer nesten daglig. Men heldigvis stabiliserte verdiene seg etter hvert og selv om de var lave fikk vi litt mer mulighet til å farte litt og det blei lengre mellom blodprøvene.

Mens Malin kosa seg på ferie sørpå,  starta vi andre med ett par helger i campingvogna  i lag med Hanna. Det funka bare godt mtp blodverdier og da tok vi sjansen på å bestille en firedagers tur til Legoland, noe jentene har ønsket seg lenge.


Etter tre lange uker kom Malin hjemme fra ferie, det var lykke både for liten og stor. Vi storsavna henne mens hun var borte, men det var godt å vite at hun kosa seg sammen med sine sørpå.

 

Første uka i august var vi på FMM (ferie med mening) i Sulitjelma i lag med storfamilen i Barnekreftforening. En utrolig flott uke i lag med fineste folka. Vi var superheldige som nok engang fikk lov til å delta og alle fire kosa seg maks med stamp, basseng, utflukter, kajakkpadling og masse sosialt samvær.

 

Vi rakk akkurat en liten tur hjem før turen gikk videre til Billund og Legoland. Fire flotte dager på tur men mange fine opplevelser og gode minner. To dager i parken og en i badeland var helt topp for store og små.

Men trasking i mange dager er slitsomt,  så det var godt vi hadde en dag å komme oss på før skolen begynte.

 

Maja sine verdier går sakte men sikkert rette veien å de begynner å komme opp mot normalt. Så nå er det bare blodprøvekontroll en gang i uka – veldig godt.

 

Vi venter på innkalling til full sjekk på UNN, så i løpet av de neste to tre ukene regner vi med at vi drar dit. a

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *