onsdag 17 juli

Onsdag 17 juli: Vi er fortsatt innlagt på Barneavdelinga her i Bodø. Maja er i fin form og verdiene begynner å komme seg.  Immunforsvaret er oppe på greie nivåer, så nå venter vi bare på at CRP´n skal synke ned til normalt sånn at de kutter antibiotikaen. Da får vi nemlig dra hjem =) Planen var utskrivelse i dag, men siden det går sakte gikk ikke det. Men en ny mulighet i morra.

 

Maja har hele innleggelsen vært feberfri, så vi har vært på perm hver dag. Noen dager har vi dratt tilbake på sjukehuset for å få antibiotika midt på dagen, men de fleste dagene har vi vært så heldige at sykepleier Irene har kommet på hjemmebesøk. I dag hadde Irene fri og vi var så heldige at Ann-Merete meldte seg frivillig til å besøke oss.

 

Maja har som sagt vært i kjempeform og dagene hjemme har vært fylt av vennebesøk. Isak og/eller Hanna har vært her nesten hver dag og det har vært gode dager. De har leka, ledd og kosa seg. Så det har vært en lykkelig Maja som har returnert til sjukehuset på kveldene. Selv om hun syns det er kiipt å sove på der klager hun ikke. Hun har som vanlig bare innfinni seg med at sånn er det. Fantastiske jenta.

 

Sykepleierne og legene på barneavdelinga gleda Maja stort på lørdag. Da fikk hu nemlig ha Hanna på overnattingsbesøk på sykehuset. Stor stas for begge jentene og veldig snilt av de som var på jobb. De små tingene som betyr så mye.

 

Siden Maja og en gutt i den store familien i lengre tid har hatt lite immunforsvar setter det mye begrensninger for hva de kan delta på. Kino er en av de tinga man ikke kan gå på fordi det er stor sjans for smitte. Irene ønsket å gjøre noe koselig for ungene og sendte en mail til Fram kino for å få pris på en lukka forestilling av Pelle Politibil.  Svaret fra kinoen kom kjapt, de ville sponse en forestilling på dem – fantastisk. Så på søndag var Maja, Hanna og Pue på kino med Irene og en familie til i kreftfamilien. Det var lykke med en helt egen kinosal og enda mer lykke var det når de fikk plukke det de ville i kiosken på kinoens regning. En utrolig flott dag og en stor takk til Fram kino og til Irene som trekker i trådene. Jeg skulle også vært med, men når man blir forkjøla var det bare å bli igjen hjemme.

 

Per –Inge kom sørfra på fredag med ny bil, han rakk akkurat inn døra før han og Maja dro på sjukehuset. I helga var det han som var på sjukehuset og jeg fikk slappa av litt hjemme. Veldig godt. I uka har Pue sovet i lag med Maja, så overtar jeg halv åtte – åtte når han drar på jobb. Det funker veldig bra. Han sover greit overalt og jeg får sove  hjemme i egen seng.


Om sommeren deler Avisa Nordland ut sommerblomsten hver dag til noen som fortjener det. Så på mandag sendte Maja og jeg en mail til dem fordi vi er så heldig å tilbringe mye tid i  lag med en flott dame som vi mente fortjente en blomst:

Hei.

Sykepleier Irene som jobber på Dagenheten for barn her i Bodø fortjener veldig en sommerblomst. (irene toften, barnekreftsykepleier )

Irene er en god venn å ha når man er syk og må være mye på sykehus. Hun får til moro aktiviteter, har fine premier og kommer gjerne på hjemme besøk sånn at jeg slipper å dra på sykehuset for å ta blodprøver og få medisiner.  Jeg er sikker på hun er veldig glad i jobben sin og det er ingen tvil om at hu er glad i ungene som er innom på Dagenheten.

Helt fra jeg blei syk for 4 1/2 år siden har Irene vært en del av hverdagen min og det er jeg veldig glad for for hun ordner opp og har kontroll. Mamma og pappa er også veldig glad for at Irene finnes, for de veit at om de spør henne om noe blir det fiksa på en to tre..

Så det hadde vært veldig koselig om dere kunne glede henne med en sommerblomst.

 

Hilsen  Maja 8 år

 

I går ringte de fra avisa og ville treffe Maja og Irene i dag. Så da måtte vi lure Irene på jobb på fridagen hennes. Men hun er jo aldri vond å be, så det gikk bare godt. Så halv tid i dag overraska vi Irene med sommerblomsten – veldig koselig og veldig fortjent… Så i morra kommer de i avis.

 

Nå krysser vi finga for utskrivelse før helga og greie verdier, sånn at vi kan ta en tur til vogna i helga. Maja har veldig lyst til det og Hanna er allerede begynt å pakke. Så vi satser på det blir tur =)

 

Malin er på ferie hos pappa Ove og Siv på andre uka, hun koser seg i Rugsund hos Besten i lag med kusine Frida og lillesøster Emma. Jeg kjenner det er litt rart og ikke ha hu hjemme, men det er veldig godt at hu har det fint og koser seg. Trur det er veldig bra for henne å gjøre noe anna enn sjukehus, men vi gleder oss veldig til hun kommer hjem om en ukes tid – savner storjenta mi masse ..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *