Onsdag 26 juni

Onsdag 26 juni: Da har vi kommet oss hjem etter andre og siste runde med MIBG- behandling på Riksen. Denne runden gikk fint og helt etter planen, selv om Maja sin form dalte utover uka. Dette var i grunn ikke uventa så det blei mye sengegnuing og lite hopp og sprett i forhold til forrige runde. Denne uka har vi oxo  hatt masse  koselig besøk og fine stunder innimellom.

 

Litt spenning i hverdagen fikk vi på søndag da Maja skulle ha påfyll med plater. For første gang fikk hun en allergisk reaksjon på de. Så på en to tre var hun full av utslett og klødde noe vanvittig over alt. Det var noen hektiske minutter til medisinene var gitt og kløen ga seg. Så noen fordeler er det  å være innlagt på avdeling for hudsykdommer – utslett kan de =)

 

Mandag var stråleverdiene blitt så lave at vi fikk dra hjem. Etter en liten avskjedsrund blant annet innom sykepleier Espen var vi klare for Gardermoen. Gjensynsgleden hos søstrene-sisters var stor og de strålte som soler begge to. Godt i mamma og pappahjerte å se hvor gode de er med hverandre. Vi hadde en flott kveld med grillings og masse kos.

 

Tirsdag var det bare å fatte mot å innta Dagenheten igjen for blodprøver –som venta daler verdiene fort. Så det var ingen overraskelse at hu trengte påfyll med blod. Men siden det var lang venting i blodbanken og vi hadde middagsdate med Trude& Richard utsatte vi blodoverføringa til i dag. Maja var veldig opp og ned i formen på ettermiddagen og kvelden.

 

I dag møtte vi opp på Dagenheten kl 0900 for blodoverføring. Jeg hadde i litt dårlig magefølelse da hu ikke var i kjempeform og helt i grenseland med feber. Men vi hadde jo et lite håp å få slippe hjem igjen. Men så heldige var vi ikke. Crp´n stiger like fort som blodverdiene synker. Så da blei det innleggelse her i Bodø.

 

Maja var ikke veldig klar for å legges inn og tårene spratt da hu skjønte at vi ikke kom oss hjem igjen. Tristes er det at hun ikke får være med på tur til Ballangen i helga. Hun har gledet seg masse til å treffe gode venner i kreftfamilien. Men nå blir det Malin og pappa som drar. Mens Maja og jeg blir igjen på ”hotellet”.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *