fredag 21 juni

Fredag 21. Juni: Da er vi godt i gang med andre og siste runde av MIBG behandlinga her på Riksen. Alt går etter planen denne gangen også, men vi merker at Maja er sliten i kroppen. Hu har mindre matlyst og mindre energi, men det er jo ikke uventa. Men hun er stortsett ved godt mot og i godt humør, bare sover mer.

 

Uka hjemme har gått veldig fort med en Maja i fin fin form.  Hu fikk være med på terapiridning, konsert med Marcus og Martinius i tillegg til å være litt på skola. Ett par turer på Dagenheten blei det også, med

påfyll av blod og plater. I helga var det barnedåp for fetter Aiden. Maja fikk tørke han i hode – stas.

 

Jeg , Maja og svigers dro nedover på mandag og etter en kjapp innkomstsjekk dro vi til byen. Vi hadde to målmed turen –se slottet og spise pizza på Peppes på Aker Brygge. Vi hadde kjempe flaks for Maja sin serveringsvenninne – Katarina var på jobb denne mandagen oxo. Gjensynsgleden var stor for liten og stor. Maja fikk være med på kjøkkenet å se de lage pizza, hun fikk være med å servere og lage sin egen is. Så det var en lykkelig frøken som inntok barneavdeling seint på kvelden. Det blei ganske så seint før vi fant roa, for Maja fikk to poser med trombocytter før det var natt.

 

Tirsdagen startet  med cellegift, musikkstund og leking på lekerommet. Før vi blei flytta på hudavdelinga og det var tida for å få MIBG infusjonen. Da takket jeg for meg og dro i lag med Cecilie i retning Krokstadelva, mens svigers blei igjen hos Maja. Jeg inntok huset til Linda denne gangen også og hadde noen fine dager med venninnebesøk, sofakrøll og shopping. Før jeg dro tilbake på torsdag for å feire bursdagen min og være i lag med snuppa. Maja hadde hatt det fint i lag med mor og far, men venta nok litt på at mamma skulle komme tilbake siden hun hadde laga bursdagsgave til meg – fine smykker =)

Vi hadde en fin bursdag med besøk av Theresa og Alexander, pizzafest og mange fine gaver. Mangla bare Malin og pappan…..

 

 

 

I dag startet dagen med MIBG-scan klokka 8 – veldig tidlig det.  Maja er ikke i kjempeform og har stortsett holdt senga etterpå. Hun er litt kvalm og uggen og veldig sliten. Matlysta har vært dårlig og det er vanskeligere å få i hu drikke. Men heldigvis ordna de pannekaker til henne på avdelinga og de fikk hu pjuska i seg litt utover dagen….

Ellers har vi stadig litt besøk og selv om Maja ikke er veldig selskapelig syns hun det er koselig å se folk.

 

Vi håper å få komme hjem på mandag, så vi satser på at stråleverdiene har blitt lave nok da til at vi slipper ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *