Mandag 6 mai

Mandag 6 mai:  Forrige uke var en lang uke med mye venting. Vi var lova svar fra UNN på mandag eller tirsdag, men som så mange ganger før kom det aldri noen beskjed derfra. Det tar på humør, form og gir oss alle kort lunte denne usikkerheta, så å si det har vært lett og god stemning i heimen den siste uka er vel å ta i. Det er så innmari unødvendig å holde oss på pinebenken lengre enn nødvendig.. Men på fredag fikk vi heldigvis kontakt med Maja sin lege som hadde gode nyheter å komme med. Bildene var stabile og Riksen har sagt ja til å at vi får komme dit for MIBG behandling. Vi har ingen dato enda, men i slutten av mai, begynnelsen av juni er vi forespeilet.. At bildene er stabile vil si at det de fant i desember fortsatt er der, men det har ikke vokst og at det ikke  har kommet noe mer/nytt. Noe vi er veldig glad for, siden dette var avgjørende for mer behandling.

Men midt oppi all ventinga i forrige uka hadde vi heldigvis litt positive ting å bruke hodene på. På tirsdag hadde Maja fått billetter til førpremieren av Pelle Politibil. Så etter en tur innom Dagenheten for påfyll med blod var jeg , Maja, Hanna, Malin og Thea klare for  kino. Filmen var moro og ekstra artig var det å snakke med mannen som var stemmen til Pelle ( Robert Stoltenberg). Han var nemlig en artig fyr som stjal ballonger til jentene enda han ikke fikk lov og kinoen var full av politimenn og damer =) Men han lot seg vel sjarmere av denne hårløse smilene frøkna som blunka så fint hun kunne og takka for at hu hadde fått billetter og for at hu fikk ta med vennene sine. Det eneste hun hadde å klage på var at filmen var ALTFOR kort.. Å det var  den beste tilbakemeldingen man kan få mente produsenten..

 

Når filmen var ferdig hadde vi fått besøk av Charlotte, Ine og Anne Elise. Koselig for store og små. Det kom på overnatting på litt ubestemt tid, dessverre blei det bare til torsdag for Charlotte holdt på å dø av allergi. Tenke å ikke få puste av de søte små pelsdottene =) Men vi rakk å være på bowling med Barnekreftforeninga og ut å spise med gjengen. En koselig 1 mai.

 

Fredag var jeg og jentene å sjekka ut forholdene på nye  lekedilla i lag med Trude, Oscar, Emma, Dorthe og Dina. Jentene storkosa seg og kaffen smakte helt greit der også. Skal vel sies at det ikke er ett drømmested for ett slitent hode, men helt ok i godt selskap.

 

I dag er vi inne på Dagenheten for blodprøver. Verdiene har vært stabilt lave de siste månedene, så de må følges med ofte.

 

 

Nyrommet

Egen TV er stas

Scene

Innebygd radio

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *