Mandag 29 april

Mandag 29. April: Da er vi nok en gang i ventemodus på resultatene fra forrige ukes scans og prøver. Maja var innlagt på UNN fra søndag til torsdag forrige uka og hu er sjekka fra topp til tå. Vi har ikke fått noen resultater enda, men regner med de kommer i dag eller morra. Som alltid kjennes det godt i magen at vi venter og det blir bare verre og verre for hver runde. Angsten for nye funn er vanskelig å kontrollere og vi biter tenna hardt sammen for i det hele tatt å virke i hverdagen. Er jo ingenting vi får gjort for å påvirke disse resultatene anna enn å krysse det vi har og håp…

 

Forrige cellegiftkur gikk  bedre enn venta og Maja var ikke mye dårlig, litt spying og diare må vi jo bare regne med. Men innimellom turene på sjukehuset hadde hun noen gode stunder. Dessverre har diaren hengt i lenge denne gangen også og det setter store begrensninger for hva Maja vil delta på. Så det har vært lite/ingen skole de siste tre ukene. Men vi satser på at hun skal dit en time etter lunsj i dag.

Forrige mandag starter de oppussinga av rommet hennes og i løpet av denne uka skal det stå ferdig. Det blir kjempemoro å se resultatet og  Maja er spent på om det blir turkise vegger, TV og høy seng… Hun har fått beskjed om at hun ikke får se før det er ferdig, så hun aner ingenting om planene og hvor langt de har kommet… vi gleder oss stort til hun får flytte inn der. Vi trur nemlig det blir det tøffeste jenterommet i hele byen =) Vi er utrolig takknemlige for alle dere som stemte på oss, det er et fantastisk lyspunkt i hverdagen og noe godt å bruke tankene på..

 

 

Torsdagen i forrige uken fikk vi som sagt dra hjem fra UNN og på flyplassen i Bodø venta det siste tilskuddet til familien Kaos – Main Coon katten Jonas Kolstad. ( jada det er Per – Inge som bestemte navnet) Han kom med fly fra Bergen og det klaffa så bra at vi landa ca likt. En flott motivasjon for en heller groggy Maja til å klare å gå av egenmaskin fra flyet og inn i terminalen. Hun var ikke spesielt i fin form og bar preg av en heftig uke på sjukehus. Men når man får seg kattunge blir det litt glemt at man har ondt både her og der =) Det er stor stas i heimen, selv om vi savner Glimt masse fortsatt. Heldigvis ser det ut som han Aasmund-pus innfinner seg greit med sin nye venn =)

 

Veien videre blir planlagt når resultatene fra UNN kommer. Er de stabile eller bedre enn sist blir alt sendt over til Riksen og de vurderer videre. Er det forverring tja si det, hva skjer da?? Vi aner ikke og tør egentlig ikke tenke tanken…

 

Maja bakte skilpaddebolle på lekestua

Jonaspusen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *