Søndag 17 mars

Søndag 17 mars: Da har vi akkurat installert oss på barneavdelinga her i Bodø –eller byens dyreste hotell som vi lika å kalle det. Maja begynte å hoste på fredag og har vært litt slækk i helga, men ikke verre enn at Hanna har vært på overnatting og de har kosa seg. I dag har hun vært slapp og sliten, så jeg var ikke veldig overraska over at vi enten opp på sjukehuset i kveld. Med temp på 39 og hoste sa det seg lissom selv. Men så langt ser det lovende ut for at vi får dra hjem igjen i morra. For blodverdiene er greie og de hvitkledde tenker det kan være så enkelt som en virusinfeksjon i luftveiene.. Det lika vi og krysser finga for at verdiene er like bra i morra tidlig.

 

Forrige uke hadde Maja tredje cellegiftkuren og det gikk over all forventning. Vi hadde forberedt oss på at hu ville bli like sjuk som hun blei sist – i januar, men heldigvis slapp hun unna all spyinga og mindre diare hadde hun oxo. Litt lettere å holde humøret opp da, formen var faktisk så god at hun var på turn og noen turer på skolen gjennom uka.

 

Onsdagen i kuruka kom bestemor Astrid og Bestefar Bjørn på besøk, siden Maja sin form var så god rakk hun å møte de på flyplassen og det var stas. Jentene hadde gleda seg lenge til å innta bestefarfange og ha med bestemor på shopping. De var her til tirsdag og rakk å være med å se begge jentene på turninga og Malin på skyting –å selvfølgelig blei de imponert =)

 

Tidligere i uka fikk vi gode nyheter fra UNN, de har bestemt seg for at Maja skal ha MIBG behandling –noe vi er veldig glade for. Vi har også fått beskjed om at de ikke kan gi den behandlingen på UNN, så nå venter vi på avklaring om hvor det skal gjøres.

 

På fredag blei vi plukka ut til å være med i finalen i Ekstrem oppussing 2013, der vinner får opussing for 100.000 kroner. Vi er kandidat nr 10 og vi blir veldig glade om dere stemmer på oss.

http://www.an.no/kundesenter/privat/oppussing-2013-2/

 

Les også lørdagens artikkel på An.no om Maja og hennes bestevenninne Stephanie.

http://www.an.no/nyheter/article6555874.ece

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *