Torsdag 27 september

Torsdag 27. september: På tirsdag kveld dro Maja og jeg til Tromsø for ny kontroll. Planen denne gangen er CT av lungene, MIBG og HAMA – prøve som skal sendes til NY for analyse. Så da er det bare å krysse det som er for om alle bilder og prøver er som de skal, planlegges returen til NY.

Vi er selvfølgelig kjempeglade for at det skjer noe og at returen til NY kommer, men kjenner på at det ikke er noe stas og skal forlate livet hjemme. Men som stort sett alt anna de siste årene så har vi ikke noe valg, så er jo bare å brette opp armene – igjen. Misforstå meg rett, det er jo ikke noe vi heller vil enn at Maja skal bli frisk, så selvfølgelig er vi superglad for at de planlegger og fortsett.. Men det er den følelsen langt der inne som gruer litt for og ”flytte” igjen.

 

I går var en god dag på sykehuset. Maja storkosa seg i lag med mange kjenninger og best av alt var nok at Aila kom på morran. De to jentene fant hverandre på Sommarøy og gjensynsgleden var stor. Maja syns i grunn det var skikkelig dumt at noen får komme bare på dagstur til sykehuset, for det hadde vært mye mer artig om Aila skulle sove her =)

 

 

Vi var så heldige denne gangen også at Anette, Rita og Geir slapp alt de hadde i hendene for å tilbringe ettermiddagen i lag med oss. Litt shopping og ut å spise var en god avslutning på dagen.

 

Når vi er ferdige på sykehuset i dag skal vi treffe Silje og Ulrik. Maja satser på en tur på Leo’s lekeland før vi setter nesa hjemover.

 

Ellers går dagen litt opp og ned hjemme. Maja er fortsatt mye sliten, noe som avgjør hvor mye hun er på skolen. Men det funker fint med å kunne gå frem og tilbake mellom skolen og sofaen hjemme. Heldigvis syns hun det er moro å være der så vi slipper å lokke og lure. For noen uker siden startet hun på terapiridning på 4H – gården, noe som var en stoooooooor suksess. Så når de andre har gym er Maja og rir – Kunne ikke klaffa bedre.

 

Per-Inge har så vidt begynt å jobbe litt igjen og trives godt med det. Bodø kommune har vært helt fantastiske i den prosessen og ordna omplassering vekk fra pleien. Så nå er han fotograf for kommunen. Enda bare i en liten stilling, men i løpet av høsten bi han nok å jobbe 50 % og resten hjemme (forutsatt at Maja er som nå eller bedre)

 

Sist helg var vi på besøk hos Ingrid, Vidar og Rita i Åsane utenfor Bergen, var utrolig godt å se at tur nummer to i år som var planlagt i god tid faktisk lot seg gjennomføre. Vi er jo ikke akkurat godt vant med at ting går etter planen – men jeg trur vi kan vende oss ti det altså. Selv om vi dro på tur på torsdagen gikk jo helga så altfor fort, men er jo sånn det er i godt selskap.  Vi var en tur i akvariet og der møtte vi Arild, en pappa i den store kreftfamilien. Det var veldig koselig å endelig treffes etter å ha kjent hverandre på fb og telefon lenge. Malin starter turen med feber og spying på fredagen, men heldigvis kom formen seg på lørdag. Så da blei det overnatting hos Lisa allikevel.

 

Det har skjedd mye de siste ukene og vi har vært mye på farta. Vi skal bare hjem å pakke om i dag også. Før turen går sørover til Montebello på lørdag. Der skal vi være en uke på familiekurs og selv om vi er slitne så gleder vi oss stort til det.

 

Sjøløvene var det stas med…

Mia, Ingrid og Maja på tur inn på akvariet..

j

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *