Lørdag 31 mars

Lørdag 31.mars: Til å være innlagt med infeksjon har dette vært en fin dag. Etter å ha fått antibiotika i slangen og leka litt på lekestua dro vi hjem før tolv. Med temp på 39, 5 var Maja litt slapp og sliten, så det blei mye sofa sliting og TV kikking. Men fy så mye bedre å være slapp hjemme i egen stue. Tempen har variert fra 38,1 til 39,5 gjennom dagen. På kvelden var hun feberfri.. La det bare vare..  CRP’n hadde økt fra 70 i går til 270 i dag, så blir spennedne å se om den har snudd i morra. Hr den ikke det blir det nok bytte av antibiotika..Eller er blodverdiene stabile eller bedre =)

Takket være greie sykepleiere på vakt på barneavdelinga slapp vi å reise bort på sjukehuset for tremedisinene, istedenfor fikk vi hjemmebesøk. Helt fantastisk at de gjør det bare for at Maja skulle få en lengst mulig dag hjemme – snakk om service =) Maja syns det var kjempe koselig med besøk og ”doktordamen med prinsesseplaster ” fikk hilse på både Aasmund, Glimt, fiskene og Malin – stas.

Malin var nok litt deppa for at påskeplanene gikk i vasken i tillegg til at hu er bekymra når Maja blir i dårlig form. Heldigvis har hun noen gode venninner som er hjemme i påsken. Så i helga har hun ”påskeferie” med overnatting hos Emma.  Hun bor å nære at de går litt til og fra og i dag har jentene vært masse hjemme hos oss, noe Maja syns er veldig koselig. Selv om hu ikke har orka å leke mye med dem, koser hun seg med å høre fnisinga fra Malin sitt rom. I sekstida fant storjentene ut at det var på tide med litt friskluft og da bestemte Maja seg plutselig for at det ville hu være med på..  Hun måtte bare spy seg ferdig først, hun fikk en kvalmestillende som heldigvis funka.  Vi tenkte det var lurt å sjekke at hun var feberfri før hun forsvant ut, så vi blei litt lange i nesa da tempen bikka 39, 5. Ikke helt det vi hadde forventet, men vi tenkte at frisk luft har enda ikke tatt livet av noen og ungen ville jo leke. Så vi putta i henne en paracet og sendte henne ut.  LYKKE…

Det gjør veldig godt i mammahjerte å se hvordan storjentene tar vare på og passer på Maja. De syns det var stor stas at hun orka å være med ut. så de satt minst i 10 minutter utafor på gjerde og venta mens Maja spydde seg ferdig, fikk medisiner og kom seg i uteklærne… Skjønne jentene..

Etter å ha spist taco og dusja var det tida for oss å returnere til sjukhuset.  Da var Maja for første gang i dag feberfri. Hun ser mye bedre ut og føler seg kvikkere i dag, Hun har til og med fått tilbake litt ansiktsfarge. Vi krysser finga for at det bare varer og varer. For som Maja informerte kveldsvakta om da vi kom tilbake: vi har faktisk ikke tida til å være her ,for vi skal på påsketur  til campingvogna  =)

Mens vi spiste taco ringte Stephanie til Maja, snakk om lykke.  Ingen tvil om at Maja savner sin beste venninne i New York og hun digga Stephanie sin plan om å komme på besøk å feire 17. mai i lag med oss her i Bodø =) Det var utrolig fascinerende å sitte og høre på at Maja førte en samtale på engelsk med Stephanie en ti minutters tid uten problemer. Hun oversatt til og med til oss =) Så noe har hun lært av månedene i NYC. 

Vakre jentene våres…

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *