Torsdag 15 mars

Torsdag 15. mars: Denne uka er vi for første gang på lenge alle fire hjemme i Bodø, så vi prøver å ha noen normale hverdager, mens vi venter på at Maja skal starte med cellegift. Vi har blitt forespeilet to til fire ukers pause mellom strålinga og cellegifta. Så da er det bare å vente på oppstartsdato.

Forrige uka med stråling gikk bare bra. Maja og Per-Inge hadde noen fine dager på SAS hotellet i Tromsø og Maja kosa seg på lekestua på sykehuset. De var på kino og ute å feira Per-Inge sin bursdag, så dagene gikk fort.

De kom hjem i to tida på fredag og da var vi klare for å dra i vogna. Selv om noen av oss  syns det hadde vært godt å slippe å pakke og organisere til helgetur, var  det  Maja som bestemte. Så da var det bare å innta vogna. Malin var på kortur til Saltstraumen, så Maja fikk ha med seg Hanna og det var stooooor stas. Vi hadde en koselig og avslappende helg .

Maja er i grei form, men vi merker at hun har vært igjennom operasjon og to uker stråling. Hun har litt mindre kapasitet og tar lett til tårene. Men stortsett sitter smilet løst…

 

 

Kos å ha med venninne på camping..

Klargjøring til stråling

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *