Torsdag 1 mars

Torsdag 1 mars: I dag starta dagen litt dålig for en sliten og trøtt Maja. Hun hadde null matlyst og etter å ha kikka seg rundt i matsalen løp hun på do for å spy.  Ikke kjempe uventa siden strålinga ofte gir kvalme, men etter en Zofran gikk alt mye bedre.

Maja har vært sigen  hele dagen, men har vært kjempeflink alikevel. Hun gjorde bokstaver, var med på musikk stund og kosa seg med forming. Vi hadde planlagt å dra på lekeland med Silje og Ulrikk i tre tida. Så jeg ga henne  beskjed om at var hun ikke på skola blei det ikke noen lekeland heller(hun har en tendens til å skylde på at hu er sliten når det bi kjedelig nemlig) Så hu holdt koken helt til vi dro =)

 
På lekeland kom matlysta og energi tilbake og det var godt å se. Men jeg trenger vel ikke å si at hun var skutt når vi kom hjem etter fire timer med leking. Men veldig lykkelig.

Nå er vi så godt som ferdigpakka og klare for å finne bussen litt over 7 i morra.. Så blir det en liten stopp hjemme og pakke om, før vi tar toget til Saltdalen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *