4 oktober

4 oktober: Jeg hadde planlagt og skrive en gladblogg i dag om at Maja sitt HAMA niva hadde gått ned så mye at vi var klare for og reise over til NYC igjen og fortsette med behandlingen. Slik at vi kunne komme oss videre mot målet, nemlig det å få Maja ferdig med all behandlingen og starte på ett liv som ikke dreier seg om sykehus og kreft.

Men nå er det sjelden at ting går helt som vi ønsker. For Maja sin hama var enda positiv. I stedet for og gå ned til under 1000  var  den på 1401. Vi er enda ikke helt sikre men vi tror at det betyr at Maja skal starte på først 2 uker med høydose a-vitamin for så en ny runde med 42 dager på lavdose cellegift. Men dette regner vi med at vi  vil få mere klarhet i i morgen når jeg har fått snakket med Dr Joggi i Tromsø 

Det er ikke noen krise i forhold til behandlingen at dette skjer. Det er mere som en hump i veien, for denne cellegiftkuren hadde Maja uansett fått siden det er en del av protokollen.  Det er mere at vi voksne kjenner at det sliter på hodet med venting og forandinger på de få planene vi hadde.  

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *