Tirsdag 26 sept

Mandag 26.sept: I dag har Maja vært på sjukehuset og tatt HAMA prøve. Den er nå på tur over til New York for analyse. Vi er litt spente på resultatet, da det er denne prøva som avgjør om vi reiser over om ett par uker eller om det blir en ny runde med cellegift her hjemme.

Maja har gått på antibiotika i en og en halv uke pga forhøyet CRP. Legene ønsket å legge Maja inn på barneavdelinga her i Bodø, for å gi henne AB hver fjerde time intravenøst. Men heldigvis klarte Per-Inge å få igjenom at vi kunne prøve tabletter hjemme først.  Det funka bare godt og på fredagen avsluttet Maja antibiotika – kuren for da var CRP’n nede i normale verdier.

Ellers er Maja i kjempe fin form. Hun er på skolen/SFO hver dag, har med venner hjem og er aktiv. På mandagen starter hun på turn og kom seg greit igjennom 45 minutter med hopp og sprett. Vi ser at Maja ligger litt etter de andre 6 åringene motorisk, spesielt  balanse og koordinering. Men Maja gjør det hu klarer og tilpasser øvelsene så hu klarer dem. Maja var superfornøyd etter trening og ekstra kos var det at to av gutt i klassen er på samme partiet =) Malin har også begynt på turn i lag med jentene i klassen sin. Superstas =)

De siste dagene har vi hatt masse besøk og det er kjempekoselig. Først av Silje ei venninne fra Tromsø som hadde samling på Universitet her i Bodø fra onsdag til fredag. Audun og Ole Vegard campet her fra onsdag til torsdag da de var på tur sørover med ny bil. I helga har vi hatt masse kos i lag med Tante Linda og Andrine. Vi har akkurat sendt dem hjem og det er litt vemodig… skulle gjerne hatt de her hele tida.

Nå har vi ett par netter uten besøk, før bestemor og bestefar inntar gjesterommet. Dere kan tru det er noen som gleder seg til å kose og klemme på dem.

Planen videre er å dra til Tromsø i løpet av denne uka for MR og MIBG. Vi veit enda ikke når de tenker å ha henne oppover, men er jo i grunn klare til å dra når som helst =) I morra må Maja avlevere urinprøve igjen, fordi hun hadde litt uslag på den hu leverte i dag. Er jo greit å få sjekka ut om det er noe som må behandles.

Ellers så venter vi på HAMA svar.. krysse krysse

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *