Torsdag 15 sept

Torsdag 15. september: Etter skola på tirsdag dro Maja og pappa på sjukehuset for å ta ukas sjekk med blodprøver. De var stortsett ok, med unntak av CRP’n som var på 73. Ikke kjempe høyt, men allikevel høyre enn vi liker. Dermed måtte hun tilbake på sjukehuset på onsdag også for nye prøver. Heldigvis var CRP’n ikke steget men holdt seg stabilt på 70 tallet, allikevel ønska legene å legge Maja inn her i Bodø og starte AB behandling hver 4 time. Sånn for sikkerhetsskyld. Men da satte han far foten ned, siden Maja ikke har noen tegn på å være sjuk. Ingen feber og ikke slapp, kun litt hoste og skurrete stemme. Så da begynte Maja heller med AB x 3 i døgnet her hjemme. I dag var hun tilbake på sjukehuset og HURRA CRP’n er på tur nedover rundt 40 i dag… Vi kjente vel ingen plass at vi var klare for noen innleggelse, så vi er ganske glade for at det ser ut til å gå seg til.. SUKK

Ellers går dagen unna her hjemme. Jentene er på skolen og er i lag med venner. De virkelig nyter å kunne gå ut å leke uten at noen voksne må følge de på lekeplassen. Eller bare det å sette seg på sykkelen og suse av gårde på egenhånd det er lykke.

I helga var vi i campingvogna til jentenes store lykke. Selv om jeg kanskje ikke var super positiv til å dra de og det å bo oppå hverandre ei helg ikke frista. Var all tvil borte når man så hvordan jentene storkosa seg. Maja gråt sine modige tårer for at hun ikke ville hjem igjen på søndag, for det var sååå koselig i vogna.

Vi voksne har virkelig begynt å kjenne på hvor slitne og tappa vi er, så ting går litt (les: djevelsk) sakte. Men vi prøver så godt vi kan å få unna litt i heimen, være sosiale og finne hverdagen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *