Tirsdag 6.sept

Tirsdag 6. september: Da er det snart to uker siden vi kom hjem til Bodø igjen. Dagene går med skole, vennebesøk, oppussing og forsøk på å ha tilnærma normale dager. Vi føler det er så mye vi skulle ha tida til disse ukene vi er hjemme, men må vel bare innse at det er mye vi må utsette til neste gang vi kommer hjem.

Som sagt kom vi hjem onsdag for to uker sia. Malin rakk bare innom hjemme for å ta en dusj før hu løp på skolen. Der var gjensynsgleden stor og jeg har en følelse av at siste timen ikke blei helt som Ulf hadde planlagt. Men Malin var lykkelig. Maja startet med tur på sjukehuset for å ta blodprøver. Verdiene var greie, men litt lave.

Torsdag var det Maja sin 1 skoledag og det var stas. Hun kosa seg, men var lettere sjokkert over at hun måtte gå dit hver dag. Dette har gått seg til og hun storkoser seg i klassen og på SFO. Er så godt å se at hun har energi til å være hele skoledager og i tillegg ha full fart på SFO. Kun når det regner hun skylder på at hun er sliten, så noen ting har ikke forandret seg fra barnehage tiden.

Det er stor stas og veldig godt å få Aasmund og Glimt hjem. Selv om vi veit de har hatt det supert hos barnevaktene er det godt og knusekose litt på de igjen. Stakkars Glimt har leka manekeng med alle de nyinnkjøpte antrekka. Kulest var bikinien og prinsessekjolen med hatt =)

Tirsdag i forrige uke var Maja og Pue i Tromsø for kontroll og blodprøver. I tillegg skulle Maja ha hørselstest. Vi har hatt mistanke en stund om at frøkna hører litt dårlig, noe vi fikk bekreftet. Så i dag var Maja på sykehuset her i Bodø og fikk høreapparat. Hu er skikkelig imponert over hvor godt ørene virker med de hvite proppene i og enda bedre blir det når det knallrøde ankommer byen.

I helga hadde Trude og Richard bryllupsfest og vi syns det var kjempe kos at vi kom hjem til å være med å feire de engang til (de gifta seg i NY i sommer).  I tillegg var det navnefest for Oscar, ekstra stas å få med seg det når man er faddere for lille prinsen.  Siden jentene var med mor og far til Mo i Rana hele helga, hvor det var bursdag og konfirmasjon, hadde vi barnefri på fredag også. Så etter å ha hjelpa Trude med å pynte til bryllup tok vi en tur på Bryggerikaia for å feire Gro og Michael sin 5 års bryllupsdag. Koselig.

Jentene bruker dagene til skole, lekser og venner. Malin har startet opp igjen i Domkirkekoret og begge jentene starter på turn om ett par uker. De er på mange måter kommet inn i hverdagen igjen, men de er smertelig klar over at vi snart er på tur over dammen igjen. Heldigvis er de flinkere enn oss store til ikke å tenke så mye på det og heller nyte dagene hjemme.

Per-Inge og jeg har fortsatt permisjon fra jobb og det er godt og nødvendig.  Er ikke før vi kommer hjem i eget hus vi tør kjenne på hvor slitne vi er etter å ha levd i boblen vår i NYC. Det gjør noe med en å bo så tett oppi alle disse skjønne barna som tilslutt gi tapt for kreften. Så vi kjenner vi i grunn har mer enn nok med å få jentene på skolen og komme oss gjennom dagene. Vi prøver å treffe venner og ha ett sosialt liv, i tillegg til at vi har litt rydde og oppussing prosjekter på gang. Men det merkers at vi bare funker delvis, så ting tar tid. Men det begynner å bli system i kaoset oppe nå om ikke annet, så får vi bare ta kjelleren litt etter hvert.

Så lenge Maja sine blodprøver er greie, skal hun fortsette med kontroll en gang i uka. Hun er fortsatt på cellegift og er lite plaget med kvalme. De få gangene hun kjenner hun er kvalm så spyr hun og ber pent om en Zofran, før hun fortsetter leken. Ganske fantastisk den der lille snuppa.

Til helga satser vi på å innta campingvogna i Saltdalen, noe store og små gleder seg til.. Altfor lenge siden sist..

På Newark- Klar for hjemreise…

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *