21 September

 

21 september: Da er det en stund siden sist blogg. Vi har vært hjemme og koset oss og ikke har ikke gjort de store sprellene.

Formen til Maja er helt upåklagelig. Hun har vært i barnehagen og koset seg sammen med de andre barna.  Maja er også begynt på ballet igjen så hun er ballerina 1 gang i uken.

Nå i helgen var vi på familieweekend med støtteforeningen for kreftsyke barn (SKB) her på SAS hotellet her i Bodø.  SKB Nordland fylte 25 år og hadde i den anledningen innbudt til fest. Så fredag ettermiddag dro vi ned til Sas hotellet og sjekket inn. Så var det velkomst med quiz som ventet på oss før vi dro ned på krydder og spiste pizzabuffèt.

Lørdag var den store aktivitetsdagen der vi var på 330 skvadronen. De hadde ordnet ett utrolig bra opplegg. Det var kaker, brus, kaffe, potetgull, grilling, hoppeslott, overraskelsespakke til barna. I tillegg var det ordnet med brannbil kjøring beltevogntur og sist men ikke minst flytur med sea king.  Vi synes det var skikkelig stas med en helikoptertur. Maja synes nok det var ekstra artig siden ho ikke fikk fly i sommer når vi var på sommerøya.  Så var det ned på Sas hotellet for litt avslapping og der de som ville kunne dra på litt shopping før det var bowling for alle. Malin er jo blitt småflink med bowling og hun vant ikke spesielt overraskende på sin bane.

Etter bowlingen var det bare å hive seg rundt og dusje før det var tid for en markering av SKB Nordlands 25 års jubileum. I den anledningen var Irene Toften og snakket om hvordan utviklingen har vært. Etter det var det festmiddag med god mat og loddsalg.

Søndag var det først opp til flymuseeumet før de som ville dro på badeland helt til avsluttingen som var fotballkamp mellom Bodø/Glimt og Sandnes ULF. Hvordan den gikk skal vi ikke dvele så mye med men heller bare konsentrere det som er hyggelig.

I morgen drar jeg og Maja opp til Tromsø for en evaluering av Maja sin sykdom før vi drar til USA. Vist alt som planlagt drar vi over til USA i uke 41 og hvor lenge vi blir der vet vi faktisk ikke enda

.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *