6 Mars

6 Mars: Da har vi hatt vår første skikkelige kontroll i Tromsø. Vi dro opp til Tromsø 22 februar og hadde en MR kontroll. Det var litt spennede om Maja skulle klare og ligge i ro mens de tok bildene. For første gang skulle Maja nemlig ligge uten noen narkose. Men nok en gang tok Maja utfordringen uten noen problemer. Selv om MR maskinen bråkte utrolig mye så fant Maja så mye ro at hun sovnet og tok seg en liten powernap. Siden Mor (min Mamma) var på kurbadet i Tromsø dro vi ned til byen og traff ho. Da var det tid for pizza så da var vi godt fornøyd.

Siden vi hadde time så sent så fikk vi ikke svar før dagen etter og det var spennende når Dr. Joggi kom inn men han hadde gode svar på MR til oss. Det var ikke noen forandringer i det hele tatt.  Så Dr. Joggi var veldig godt fornøyd men det som vi alle egentlig var. Senere den dagen var det tid for fjerning av kateteret. Det gikk jo også uten problemer. Så nå er Maja uten noen slanger så det er jo vi veldig godt fornøyd med.

Siden sist vi har skrevet her så vi hatt oss en liten tur til Gran Canaria og der var det bading i havet og basseng og soling som var gjengangere og det var rett og slett deilig å nyte sol og bare slappe av.

Vi merker at Maja blir i bedre og bedre form, sakte men sikkert ser vi at hun blir mere utholdende men det har vi ikke hastverk med og komme tilbake tilbake der vi var før men det er stadig framgang.

I vinterferien til Malin var vi campingvogna og der koset vi oss skikkelig. Vi var på sverige tur, aketurer og sannelig lærte Malin og gå på ski..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *