12 desember

12 desember

På mandag startet Maja i barnehagen, vi var ganske så spente på hvordan det skulle gå. Både i forhold til formen og utholdenheten til frøkna, i tillegg til at hun på søndagen ikke ville i barnhagen. Hun grua nok litt for å komme tilbake og treffe alle igjen. Men heldigvis gikk det helt uten problem og jeg fikk reise hjem etter ti minutter.  Er utrolig godt å se hvor flinke de i barnehagen har vært til å holde på Maja som en del av miljøet. Er tross alt et år sia hu sist gikk i barnehagen og hu fant seg til rette med engang og var tydelig savnet blant ungene og de voksne.  Føltes utrolig godt i mammahjertet det.

Dagene i barnehagen har gått over all forventning. Maja er selvfølgelig mer sliten enn vanlig, men hu storkoser seg de timene hu er der. Hun er i full gang med å lage julestæsj og har masse julehemmeligheter. Det skulle i allefall være hemmelig, men hu klarer jo ikke å la være å fortelle. Ettermiddagene tilbringes oftest på sofaen foran TV, men av og til orker hun å leke litt med Dadda.  Vi merker godt at hu har redusert kapasitet, men går stadig rette veien.  Så vi regner med at fra nyttår er hu tilbake i full plass og lengre dager.

Siden legene ikke er helt fornøyd med vekta til Maja er det til tider mye mas med å få i hu nok mat og drikke. Hun har måttet begynt med Nutridrikk igjen. Minst en flaske om dagen bør hu få i seg. Vi er veldig glade for at de gjør en super innsats i barnehagen for å få i hu nok. Vi ser at det er bra for appetitten til Maja å spise i lag med ungene. Så ting går ganske greit om dagen.

På onsdag hadde jentene avslutning på balletten. Var utrolig godt å se at Maja var helt på nivå med de andre selv om hu har vært borte halvparten av treningene pga behandlinga nå i høst.  Men etter en halvtimes oppvisning var det tomme batterier. Så var ei lykkelig lita jente som slokna fort på kvelden.

I går feiret de Lucia i barnehagen. Var en utrolig god følelse og være der å se på hu. Vi har vært så utrolig heldige som har ei jente som fungerer opp mot normalen, selv etter alt hu har vært igjennom dette året. Hu er en naturlig del av hverdagen i barnhagen og alt virker normalt igjen. Kan vel nesten ikke bli mer perfekt.

Etter Lucia og stort inntak av lussekatter dro vi på kino. Julenatt i Blåfjell var litt skummel for Maja, mens Malin slet mer med tårene. Men endte jo godt.

I dag skal Malin turne i Nordlandshallen, så da må alle inkludert mor og far sitte i salen selvfølgelig.

Dagen faller sakte tilbake i normalen og godt er det.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *