3 desember

Nå begynner dagene sakte men sikkert å roe seg i heimen. Huset er julepynta, adventskalendrene er starta på og vi venter på jula. Per – Inge er i full gang og snart ferdig med å pusse opp badet og gangen (det bi veldig bra), Malin er på skola og jeg jobber.

 Maja har enda ikke start opp i barnehagen fordi det har vært mye sykdom der nede. Men vi krysser fingrene for at hu er i gang igjen til uka. Skal bli godt for hu å komme i rutine og treffe ungene igjen. Formen hennes er stortsett veldig bra, men merker at kapasiteten er veldig redusert. For å gjøre oppstarten best mulig for Maja ha hun fortsatt 50 % permisjon fra barnehagen, så i starten vil hu bare være der noen timer hver dag. Så håper vi at form og utholdenhet kommer seg fort, så hu kommer seg inn i full plass og normale dager.

For 14 dager sia blei Maja febersjuk og fikk utslett på rompa. Per – Inge dro på barneavd her i Bodø med hu og det endte med innleggelse på isolat. Maja hadde fått helvetesild. Så da var det i gang med antibiotika . Gikk egentlig veldig greit. Maja hadde ingen smerter og var like blid. Største problemet til Maja var at noen hadde tatt sommerfugl rommet ”hennes” inne på avdelinga.

Maja har begynt på neste del av behandlingen. Det er den delen som skal gjøre eventuelle kreftceller som har lurt seg bort fra all annen behandling om til normale celler. Maja sine kreftceller er umodne celler som ikke stopper og dele seg. Det hun får da er høye doser a-vitamin som skal modne kreftcellene til vanlige «normale» celler som bare gjør det til skal.  

Mandag 30. november var Maja og Per – Inge i Tromsø på første kontrollen. Vi kjente at det var litt spennende, men heldigvis så alt bra ut. Det eneste de ikke er fornøyd med er Maja sin vekt, hu legger ikke nok på seg. Men det skal vi nok klare å få orden på.

Håret til Frøkna begynner å komme. Maja er storfornøyd sia det ser ut til ønske om mørkt hår har gått igjennom.  Det er i allefall bra mye mørkere denne gangen enn sist det begynte å vokse ut. Maja har jo bestilt mørkt brunt krøllet hår eller rosa hår. Så det gjenstår å se om krøllene kommer. Men som Maja sier: ” det er nå bra kiiipt med dette håret, jeg må faktisk bruke shampo altså”.

De siste dagene har Maja hatt noe forhøyet CRP, men ellers i fin form. Så det eneste som gjøres med det er daglige blodprøver. Så om prøvene i dag også er greie, blir det pepperkakebaking på Tverlandet i dag. Da skal vi invadere kjøkkenet til Trude. Det bi stas. Jentene gleder seg til å tilbringe ettermiddagen i lag med Emma.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *