17 September

17 September: Da er det gode nyheter som kommer. MIBG viste ingenting unormalt. Det sier i praksis at Maja er fri for kreft. Det er lenge siden jeg har kjent magen knyte seg så mye som den gjorde når jeg så Dr. Joggi. Men når han sa at de ikke fant noe unormalt på bildene kjente jeg at jeg ble varm og kald og alt på engang. HÆRLIG RETT OG SLETT.

Selv om Maja er fri for kreftsvulster så kan det enda være enkeltceller som er kreftceller som har gjemt seg bort rundt omkring i kroppen. Derfor er ikke Maja enda ferdig med behandlingen. Hun skal stråles og ta tabeletter enda en god stund. Etter strålingen går behandlingen over i minmalrestbehandling. For det er enda en mulighet for at en kreftcelle har gjemt seg en plass så behandlingen etter strålingen går ut på og gjøre de eventuelle  kreftcellene om til en vanlig «normal» celle som bare ligger en plass i kroppen og ikke er farlige.

I går var Maja på hørselstest og den viste at Maja her en del tap av hørsel på høyeste frekvensene. Det er ikke så mye at det er aktuelt med høreapparat men det er jo greit og vite om det sånn at vi kan ta hensyn til det.  Men litt hørselstap er jo ikke noen stor pris og betale for at Maja blir frisk.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *