1 september

1 september: Dag +29 Vi er enda innlagt på sykehuset og vi blir nok ikke og komme oss hjem før om tidligst 10 dager. Vi er blitt innkalt til Tromsø og test uke. Så på søndag drar vi opp til Tromsø der vi nok blir en liten uke.

Blodplatene til Maja er i stadig bedring for fra og få blodplater hver dag har hun de siste dagene fått blodplater annen hver dag og reduksjonen er nå nede i 20 % på 12 timer. Så vi tar det som er positivt.  CRP en har sakte men sikkert gått tilbake og i går var 11 så det er ikke noe vi ser mye på lengre. Leververdiene til Maja er også på tur nedover men det var jo og forventet.

I helgen var Lisbeth på landsmøte i lotteforeningen så da overnattet Malin her på sykehuset til stor suksess. Det var deilig og se hvor mye jentene koset seg sammen her. På dagene var vi ute på Skaug på besøk hos Mor og Far. Der jente fikk dra opp på grendehuset der det var Nordsia dager og der hadde de barneridning og annet gøy for barna.

I går var vi en tur i valnesfjorden og besøkte vårt nyeste familemedlem. Hun heter expensive lady Caroline og er en svær hest. Vi har sammen med ett vennepar som bor i valnesfjorden kjøpt en hest. Så i går var vi der for første gang og hilste på hesten. Ho var veldig stor men veldig pen. Begge jentene hadde en liten ridetur så det blir nok en del turer til valnesfjorden å ride enda mer.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *