26 August

26 August Dag 23+ Vi er enda innlagt på sykehuset her i Bodø og det ser ikke ut som vi blir utskrevet herfra enda på noen dager men det er helt greit for vi er ikke her hele tiden. Vi er her drar hjem i tolv-ett tida og er hjemme til i sjutida.

Grunnen til at vi er her enda er at Maja sine blodplater ikke er helt samarbeidsvillig. Ho har fått overføring av blodplater fredag lørdag søndag mandag og tirsdag. I tillegg fikk hun rødt blod på mandag. Men det er bedring og se på blodplateverdiene for søndag morgen var blodplatene på 33 på morgenen og kvelden var de nede i 14 det er en nedgang på 57 %. Og så var det overføring.  Mandag morgen var de på 26 og på kvelden var de 12 en nedgang på 53 % og ny overføring. Tirsdag morgen var blodplatene p&rring; 45 og kvelden var de på 23 en nedgang på 48 %.

I de siste dagene har leververdiene hennes vært litt forhøyet og i dag tok en ultralyd av buken for og se om leveren var forstørret men ultralyden viste at alt var Normalt så det var det ikke noe og stresse for. I tillegg har CRP en gått sakte men sikkert oppover så i dag var den blitt 24 men det er ikke så stor oppgang som det har vært de siste dagene. Så det er spennende og se blodprøvene hver dag.

Malin har jo begynt på skolen og det er kjempegodt og se hvor mye hun trives på skolen. Hun kjente jo 4 av de 8 andre barna i klassen fra før men det virker som hun er blitt godt kjent med de andre barna som går i klassen hennes.  Men at Malin kom til og gli inn i miljøet der hadde jeg ikke noe tvil om i det hele tatt. Hun er jo ett ultrasosialt barn.

Spisingen til Maja har vært bra og drikkingen går jo uten problemer. Hun drikker mellom 1400 og 1600 hver dag så det er jo helt perfekt.

I helgen var jeg på parkenfestivalen både fredag og lørdag. Det var utrolig artig og være på konserter der og mitt store høydepunkt var uten tvil røyksopp. For en konsert det var. Helt utrolig og se Anneli Drecker gå ut på scenen. Søndag var det Glimtkamp og seieren over viking var bare helt topp. Det var ikke noen ufortjent seier til glimt. Det var helt fortjent. Så alt i alt er det deilig og komme hjem til Bodø selv om vi ikke er helt hjemme enda. Selv om det har blitt mange dager på sykehus, I morgen har vi vært på sykehus 160 dager så langt i år

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *