13 august: + Dag 10. Da kommer en skikkelig gladoppdatering. Maja sine blodverdier har begynt og stige fort. I går var de begynt og bevege seg litt oppover. De hvite hadde ett total tall på 0,8 og med nøytrofile på 0,2. Mens i dag var de hvite på 2.7 med nøytrofile på 1.5 så vi er strålende glade nå.

På tirsdag formiddag dro Lisbeth til byen og lunsjet sammen med en lottevennine og på ettermiddagen kom Mor og Tante Della innom på besøk. De kom nedover for å dra på landskampen mellom Norge og Skottland på onsdag. Så de hadde bare fått installert seg på hotellrommet og så var det rett opp hit. Maja synes det var veldig stas og få Mor på besøk og vi så Maja blomstret når hun var her. Det var helt merkelig og se Maja for det var som om noen hadde skrudd på en bryter og vips kom formen sigende. Jeg dro sammen med de ned til Oslo og spiste sammen med de på en plass som heter Djengis Kahn og der spiste vi mongolsk bufeet. Det var himmelsk god mat der. Man forsyner seg med grønnsaker og kjøtt så stekes det mens man står der og så er det bare og ha på saus og det man ønsker og så er det bare og spise.

Onsdag dro jeg ned til sentrum for å kjøpe meg landslagsdrakt og møte Mamma og tante. Så dro vi opp på rikshospitalet så de kunne treffe Maja før kampen. Mens jeg var i byen hadde Lisbeth besøk av en kompis. Så når klokka var blitt 5 dro vi ned og så landskampen og det var en alle tiders toppkamp. Det var en historisk aften med 4-0 over skottland og Drillo som trener. Etter kampen var det ned til sentrum å treffe noen skotske supportere. En ting er sikkert de skottene var kjempeflotte mennesker.  Mens jeg var på kamp hadde Lisbeth besøk av Theresa så de hadde nu hatt det koselig.

I dag var Tommy innom og hadde med pizza så vi spiste og koste oss og så fikk vi besøk av en mann fra se og hør. I forbindelse med turen til Paris vi skal på i oktober skal se og hør lage en reportasje fra turen og derfor var han innom og snakket med oss og tok litt bilder. En ting som er bra er at de har startet på nedtrappingen av Morfin i dag. Så vi håper at Maja ikke bli like mye plaget med abstinenser som hun var etter operasjonen men det går sikkert mye bedre denne gangen.

Vist alt går som forventet blir vi og dra til Tromsø på tirsdag. Der blir vi en liten ukes tid regner vi med før vi endelig skal komme hjem og bare kose oss hjemme. Jeg satt og så på noen uker og sånn og fant ut at siden 5. juni har jeg og Maja vært hjemme i 7 dager så nå blir det godt og snart komme hjem og bare slappe av hjemme.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *