1 August

1 August: Da er vi kommet oss til dag -2. Det betyr at det er to dager til Maja skal få tilbake sin egne stamceller. Så langt er alt bare topp for oss. Maja er i kjempeform og har ikke hatt noen plager av cellegiften enda.

Når vi nærmer oss neste helg vil Maja begynne og bli ordentlig lav i blodverdier og vi regner med at neste helg er hun sjuk. Så enkelt er det bare. Men det er ikke sikkert at Maja blir veldig sjuk. Det kan godt hende at hun kommer seg gjennom høydosen med bare en «liten» infeksjon. Men det får vi ikke vite før infeksjonkommer. Men vi har trua på at hun ikke blir så veldig sjuk vi da. Det at Maja er i så god form gjør at hun hvertfall har best mulig utgangspunkt for eventuelle infeksjoner hun får.

De dagene vi har vært her har Maja blitt koblet av slangen to timer hver dag så vi har fått gått litt ut. Bak sykehuset er det rett ut i skogen så vi har vært der og gått. Der er det bra med stier vi kan gå på og en fin elv som svinger og kringkler seg fram. Det er litt tett skog så Maja kaller det bare den magiske skogen. Vi har også gått til Mc Donald som er rett nedenfor rikshospitalet så de pausene vi får når vi går er veldig fine for oss.

Blodverdienen til Maja har vært fine men de er på tur ned nå. Det er kun hB som er under normalnivå nå men den er enda ikke så mye at det er i nærheten av og få en transfusjon. Det eneste som ikke er tipp topp er at kateteret til Maja har en liten infeksjon akkurat i innstikkstedet. Det har vesket litt men det er også på bedringens vei så vi satser på at det blir bra i løpet av noen få dager men de har funnet ut av hvilken bakterie som er der. Men siden Maja garantert blir og få antibiotika i løpet av uken venter de med og sette i gang antibiotikakur så lenge de kan.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *