28 april

28 april: I dag har vi fått behandlingsopplegget videre. Det blir ikke operasjon i den nærmeste tiden for beinmargen til Maja er ikke helt klar enda (det betyr at det er kreftceller i beinmargen enda.) Samt hovedsvulsten er helt på grensen til og kunne bli operert. Derfor vil Maja få to tilleggskurer for og krympe hovedsvulsten enda mere. Det gjorde egentlig ikke noe at operasjonen blir utsatt noe siden det vil bli en enklere operasjon for Maja når de skal fjerne den. De har nemlig hatt gode resultater med de to tilleggskurene. De ofte har sett at hovedsvulsten har blitt drastisk mye mindre og i enkelte tilfeller blitt helt borte av de. Det er nemlig to typer cellegift i de kurene som Maja ikke har fått tidligere så vi håper at de to ”nye” cellegiftene virker veldig bra på de gjenværende  kreftcellene sånn at alt blir borte.

Siden det enda var kreftceller i beinmargen blir vi mest sannsynlig og måtte høste stamceller på nytt, men det var vel noe av det enkleste Maja har gjort på sykehuset som har medisinsk innhold. Det var jo bare stas og sitte sammen med to-tre voksne mennesker som bare ville pusle med henne og gjøre annet koselige ting og siden det ikke var noen smerter eller annet ubehag er det en ting vi ser fram til.

Så i dag kommer vi oss hjem og blir hjemme helt til søndag.  Det blir bare helt perfekt siden vi da får med oss Malin sin forestilling og får noen dager med avslapping og kos hjemme. Helt uten noen sykehusbesøk siden vi ikke skal ha noen blodprøver og heller ikke noe Naupogensprøyter.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *