17 april:

17 april: Da var vi kommet hjem fra Tromsø og skal være hjemme i ti dager før vi skal opp til Tromsø og høste stamceller. Det passet veldig godt siden vi har fått besøk av bestemor Astrid og bestefar Bjørn.

I dag var Maja i MR av stort sett hele kroppen og det tok sin tid. Ho var i MR fra klokka var 9 til 11:20 så det var en lang tid og vente men Maja våknet akkurat når jeg kom inn døren på oppvåkningen, allerede da var hun klar for og komme seg ned på avdelingen og komme seg i finklærne for hun ville hjem.  Så når vi kom ned var det rett i gullbuksa og rød finkjole.

Når Dr. Tore kom innom på visitten hadde han veldig gode nyheter. Mibg undersøkelsen viste at det radioaktive stoffet kun var tatt opp i hovedsvulsten. I praksis betyr det at all spredningen er borte og der er kun i hovedsvulsten som har kreftceller igjen. Den nyheten gjør at dagene hjemme blir bare helt vakre.

 Men hvor mye hovedsvulsten har minket vet de ikke for de hadde ikke hatt tid og få sett på MR bildene enda. Vist hovedsvulsten ikke har minket nok vil det muligens bli noe mer cellegift men det vil vi få svar på når vi kommer opp. Logisk sett så burde nok hovedsvulsten være mye mindre men som Dr. Tore sa så oppfører ikke bestandig kroppen helt logisk. Vi vet at operasjonen nok blir utsatt ei stund siden høstingen er blitt utsatt på grunn av at de ikke ønsker å blande radioaktive isotoper og stamceller. Men videre plan vil vi få når vi kommer opp igjen til Tromsø for og høste stamceller.

Resten av dagen har jeg bare gått rundt med ett smil og jeg har ikke hatt noen hjemturer som har gått så lett som dette før.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *