27 mars 1 april

27 mars: I dag dro Lisbeth til finnmark på venninnebesøk så denne helgen var det pappahelg i dobbel forstand. For Pappaen til Malin kom oppover på samværshelg. Når han kom var det rett på sykehuset for å få Naupogen og ta blodprøver. Etter vi var ferdige med det var det bare en liten tur hjem og lufte hunder før vi alle fire dro til Fauske for og hente laptopen min som har vært til reprasjon og besøke Oldemor Hurra litt. Oldemor ble ganske overrasket når Maja sto utenfor døren når for og komme på besøk. Jentene lekte og koste seg men vi var hos oldemor. Men når vi var på tur hjem fra Fauske oppdaget vi at vi hadde glemt kosi på Fauske men da var vi over halvveis så da vi ikke orket kjøre tilbake for og hente den. Men vi måtte love å kjøre og hente den snart så var det greit.

28 mars: Når vi hadde vært på sykehuset i dag kom Tante Janne og hentet Maja og dro til Fauske og hentet kosi. Når de var der var de på kafebesøk og koste seg verre. Når Maja kom hjem var det og spise kveldsmat for så det var leggetid.

29 mars: I dag var blodprøvene litt lave så i dag ble det på sykehuset for og få overføring av røde blodceller. Men siden Ove var på besøk ble det ikke noen overføring før klokken var 17. Så mens jeg og Maja var og fikk overføring var Malin sammen med Tante Heidi og Tante June. Når vi kom oss hjem fra sykehuset var Maja skikkelig turbo. Hun var ikke klar for å legge seg i det hele tatt. Hun hadde jo fått påfyll av blod. Når Man får påfyll av røde blodceller blir man ofte mye mer pigg, og Maja var i aller høyeste grad blitt mer pigg. Så hun sovnet ikke før klokka var 0030 da først fant hun roen nok til og kunne legge seg.

30 mars: Malin hadde lyst og være hjemme sammen med Maja og i dag og da fikk hun selvfølgelig lov til der. Jentene koset seg hjemme hele dagen og koset og lekte seg. Vi var på sykehuset og tok nye blodprøver og da var hun veldig lav i blodplater så da var det og ta turen bort på sykehuset og få det. Blodplater er veldig fine og få overført siden de går veldig inn. Det tar kun ca 30 minutter så er de inne og vi er ferdige med overføringene. Lisbeth kom hjem fra finnmarskturneen i dag til jentene sin store glede.

31 mars: Dagen gikk uten de store hendelsene. Men i dag gjorde Malin Maja lykkelig. Kosi, Maja sitt favoritt kosedyr som har fulgt Maja hele livet har vært sporløst borte i 2 dager. Vi har lett stort sett over alt og ikke funnet den. Men i dag ryddet Malin i klesskapet på rommet sitt og der lå kosi og bare ventet på å bli funnet og lykken var enorm når de ble gjenforent.

 1 april: I dag var vi på sykehuset og tok blodprøver og som jeg hadde mistanke om er Maja lav i nøytrofile. Hun er faktisk så lav at de ikke er der. Prøvene viste 0,0 så Maja er veldig mottakelig for smitte nå. Planen var at Maja skulle i barnehagen og være noen timer i morra men siden Maja er så lav blir det ikke noe av det. Men heldigvis har ikke Maja noen tegn på at hun er på tur til å bli syk og det er ganske godt. Det er bare å krysse fingrene og håpe at hun ikke får noen smitte nå som vi skal opp til siste kuren i morra.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *